2016. Рік-щастя or рік-розчарування?

У передноворічній (читай торгової) метушні треба викроїти годинку на написання рецензії про минулому році. Яким він був?

Колись один знайомий не зовсім філософ промовив таку думку, що мовляв весь час, який ти провів за комп’ютером, це такий собі “провал у пам’яті”. Ти нічого не пам’ятаєш, що ти робив у той чи інший час. З огляду на те, що більшість речей які у мене відбуваються в житті так чи інакше пов’язані з комп’ютером/технікою, мені дійсно часом складно згадати, що взагалі траплялося за цей рік. Давайте згадаємо разом.

В першу чергу рік був високосним і…не особливо віруючий у забобони я знаю, що в цей рік найчастіше йдуть з життя відомі люди. Мені це все уявляється таким собі поїздом (а-ля Жовта стріла), в якому всі їдуть, а хтось вистрибує на заваді. Напевно, переглядаючи хроніки, хтось знайде хоч одне ім’я того, кого він втратив. Втім люди і в звичайні роки вмирають, тому це швидше просто привід переконатися, що ніхто не вічний, навіть якщо він великий.

У плані торгівлі було досягнуто деяких додаткових результатів. Нові напрямки, дорожчі товари, був створений інтернет-каталог з товарами які в наявності, було “випробувано” кілька нових кур’єрських служб, були спроби налагодити контакти місцевих “дилерів”, природно зросла кількість товарів (рік тому 25 ноутбуків здавалося багато, зараз їх (якщо вважати ті що у дорозі) понад 50 штук). Я трохи взявся за паяльник, завдяки чому з’явилися нові гілки у торгівлі. У планах візитки з адресою сайту з метою його просування та розширення категорій товарів (можливо спробую з великами у новому сезоні).

У плані людей…багато розчарувань. Людей не пройшли мій улюблений раніше “тест грошима”. Хтось отримав щось і зник, хтось навіть навіть відповідав на повідомлення. Але в цілому мабуть просто бридко що зустрічаєш таких людей, і вони не з якоїсь іншої країни (типу поганий), а живуть у твоїй же країні, часом у твоєму місті і якось по-своєму бридко що тут живе таке лайно. Чи подарував мені 2016 когось, кого я заберу в 2017? Скоріше ні ніж так.

У плані фільмів. Їх ми особливо не дивилися та й не запам’яталося нічого особливого, а от серіалів було багато. З “відкриттів” це новий “Найманець Куорі”, мульт “Adventure Time” та й начебто все. Якщо що Сашка виправить якщо буде підбивати підсумки:)

Музика…хм… “Трохи нервово” відкрив для себе. Ще нарешті побували на концерті майже Тараканів!, а якщо бути точнішим на сольному концерті Дмитра Спіріна. Заодно отримали свої перші вініли і “я був тааак щасливий”:)

Проекти. Сайт за стравами так і не відкрився (фотика все ще немає…як і штатива…як і часу…), сайт з фотками поки і зовсім покинутий, даний сайт часом ведеться (останній час навіть часто, треба припиняти! :)). Загалом не реалізацію будь-яких ідей часу особливо немає, поки що більш глобальні цілі важливіші за просте сільське життя.

У плані “сільського життя”. Будинок поки що не знайдений, та й знов-таки не завжди є час на його пошуки. За великим рахунком не знайдено і місто, знайдено скоріше район, в якому найімовірніше будуть вестися пошуки. Може, 2017 вирішить те, що не зміг вирішити 2016.

Мені не хочеться не собі, не комусь чогось бажати в новому році, т.к. за минулий рік ще більше зрозумів, що чим більше ти до якоїсь мети йдеш, тим більше ти докладаєш зусиль і тим частіше твоя мета реалізується, але скоріше самотужки, аніж “згори”. Побажаю просто більше всім здоров’я та часу на себе/життя/проекти та плани. Забув про сім’ю. Ну і на сім’ю більше часу, бо сам їм найчастіше не володію. Сподіваюся наступного року цей пост буде більш позитивним, солодким, сповненим радості та хороших новин по всіх напрямках. Щодо “фронтів”. Хотілося б щоб хоч хтось, як і я, загадав бажання, щоб слово “фронт” виникало тільки в таких дурних постах наприкінці року, а не щодня у стрічках газет із сумними заголовками.

Всіх з Новим Роком та щасливого Різдва!:)

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Відкрийте більше з Only for Us

Підпишіться зараз, щоб продовжити читання та отримати доступ до повного архіву.

Продовжити читання